Informacion i përgjithsëm mbi funksionimin e Drejtorisë së Arsim-Kulturës

Sporti

-Nxit dhe organizon veprimtaritë me të vegjël e të rritur për të gjallëruar jetën sportive pasi sporti është më i preferuar dhe i ndjekur.

-Futbolli në plan të parë, minifutbolli, volejbolli, basketbolli, kroset etj.