Rregullimi i argjinaturave mbrojtese dhe rrugeve ne fshatin Dushkarak,njesia adm Sevaster

13094115_1685360168382172_6946673628413964299_n

13100943_1685360321715490_3031538695724203991_n

13076740_1685360188382170_3692534789083770603_n

13087329_1685360301715492_4751331595875304793_n

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*