Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine,
Njesia Adiministrative Vllahine.

Sot me date 20.05. 2017 , Bashkia Selenice, edhe pse ne dite pushimi, vazhdon sherbesen per komunitetin, duke asistuar ne nderhyrjen dhe permiresimin e kushteve infrastrukturore rrugore dhe kanaleve kullues pergjate karrexhates , per banoret e saj ne territorin e Bashkise Selenice , perkatisisht ne aksin rrugor Amonice – Vllahine.
Ne kete rehabilitim me shtrese cakulli , ka qene prezent Kryetari i Bashkise Z. Perparim Shametaj duke ndjekur nga afer punimet dhe permiresimin e kushteve te rruges.

 

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*