Pastrimi,thellimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.
Dobia e ketij investimi eshte mospermbytja e shume banesave,tokave bujqesore,bizneseve,rruges kryesore.
Tashme ky investim i ka dhene efektet e tij,e shprehur kjo edhe nga banoret e zones.
Kjo,fale angazhimit dhe perkushtimit te kryetarit te bashkise z.Perparim Shametaj.
1560631_1666504310267758_3877804231276913151_n

535307_1666504240267765_7571544147926988417_n

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*