Bashkia Selenice qe prej muajt Mars, ka nisur fushaten e pastrimit dhe zhbllokimit te te gjitha
kanaleve kullues dhe vadites ne te gjithe territorin e Bashkise. Momentalisht po punohet me ritme
te shpejta ne Njesine Administrative Armen, perkatesisht ne fshatrat :
LUBONJE, PICAR, ARMEN , MESARAK , BISHTI I MALIT. Pas perfundimit te kesaj Njesie do te
vazhdohet projekti i pastrimit dhe rigjenerimit te kanaleve neper territoret e njesive te tjera .

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*