NJOFTIM I PERGJITHSHEM PER VENDOSJEN E BARRES SE SIGURUSE DHE HIPOTEKORE

Nga Drejtorie e Taksave Vendore Bashkia SELENICE
a1-001
a11-0011

a2-001
a22-001

a3-001
a33-001

a4-001
a44-001

a5-001
a55-001

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*