Punimet për ndërtimin e linjës së ujësjellësit të Selenicës janë duke përfunduar.
Shumë shpejtë banorët do të kenë ujë të pijshëm nëpër shtëpitë e tyre,i cili ka munguar prej tre vitesh.
Ky investim ka qenë një premtim i z.Përparim Shametaj dhe shumë shpejt do të jetë një realitet i prekshëm per banorët e Selenicës.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*