Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen,thellimi dhe ndertimi i argjinaturave mbrojtese ndaj permbytjeve.

12523836_1677756525809203_4068021722086312125_n

12961496_1677756532475869_1173264816569540912_n

12963620_1677756109142578_4754592807753071953_n

12439286_1677756565809199_6634529291776879727_n

12472720_1677756255809230_4797394302975357280_n

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*