Se fundmi eshte kryer nderhyrja ne kete zone, per mirembajtjen, zgjerimin dhe berjen e veprave te artit. Kjo nderhyrje eshte ndermarre nen kujdesin e Bashkise Selenice.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*