Video & Foto

Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave me tubino te cilat lidhin dy lagje te ndryshme me rrugen kryesore ne fshatin Treblove.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen,thellimi dhe ndertimi i argjinaturave mbrojtese ndaj permbytjeve.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i argjinaturave mbrojtese dhe rrugeve ne fshatin Dushkarak,njesia adm Sevaster

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
5 Maji – Dita e Deshmoreve

5 Maji – Dita e Deshmoreve

5 Maji – Dita e Deshmoreve,sikurse ndodh ne mbare kombin Shqiptar ne nder dhe respekt te te gjithe atyre qe dhane jeten per lirine e atdheut. Nen perkujdesin e Kryetarit te Bashkise,Keshillit te Bashkise,Shoqates se Veteraneve moren pjese te aferm,familjare te veteraneve dhe qytetare te qytetit te Selenices. Kryetari i Bashkise Selenice ne fjalimin e tij vleresoi vepren e lavdishme[Lexo me Teper…]

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
foto2

foto2

May 29, 2016 0 comments Video & Foto
Foto

Foto

May 29, 2016 0 comments Video & Foto
Selenice

Selenice

May 29, 2016 0 comments Video & Foto
ø;

Bashkia Selenice

Prove, prove, prove, Prove, prove, prove, Prove, prove, prove, Prove, prove, prove, Prove, prove, prove,

April 20, 2016 0 comments Video & Foto