Video & Foto

Rehabilitim i rrugeve te fshatit Kote

Rehabilitim i rrugeve te fshatit Kote

Reahbiltimi i rrugeve te fshatit Kote Njesia administrative Kote

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove

Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove

Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove Njesia Administrative Armen,Njesia Administrative Vllahine. Sot Bashkia Selenice , nen kujdesin e Z.Perparim Shametaj, ka qene prezente ne mbarevajtjen e projektit , te rruges Vezhdanisht – Treblove tashme e zgjeruar deri ne 5 m . Kjo rruge ka qene gjithashtu nder premtimet kryesore te fushates se vitit 2015 te Kryetarit per banoret[Lexo me Teper…]

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice

Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice

Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice !! Njesia Administrative Vllahine Kane avancuar gjate dy diteve te fundit punimet edhe ne kete aks rrugor qe permirson lidhjen edhe me fshatin Gorisht. Punimet kane per qellim rehabilitimin dhe mirembajtjen e karrexhates me shtese cakulli. Ne krye te punimeve ka asistuar dhe ndihmuar Drejtoria e Sherbimeve Publike te Bashkise Selenice.

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine.

Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine.

Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine. Sot me date 20.05. 2017 , Bashkia Selenice, edhe pse ne dite pushimi, vazhdon sherbesen per komunitetin, duke asistuar ne nderhyrjen dhe permiresimin e kushteve infrastrukturore rrugore dhe kanaleve kullues pergjate karrexhates , per banoret e saj ne territorin e Bashkise Selenice , perkatisisht ne aksin rrugor Amonice – Vllahine. Ne kete rehabilitim[Lexo me Teper…]

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto

Fshati Ondric – Lagjja Fengje – Njesia Administrative Vllahine

Se fundmi eshte kryer nderhyrja ne kete zone, per mirembajtjen, zgjerimin dhe berjen e veprave te artit. Kjo nderhyrje eshte ndermarre nen kujdesin e Bashkise Selenice.

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

December 21, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimi i rrugeve ne disa segmente te Bashkise Selenicë

Rregullimi i rrugeve ne disa segmente te Bashkise Selenicë

December 21, 2016 0 comments Investime, Video & Foto
105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj

105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj

Bashkia Selenice ne bashkepunim me Shoqaten ATDHETARE-KULTURORE ”DRASHOVICA” organizuan aktivitetin Perkujtimor-Festiv me rastin e 105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj. Nderuan me pjesemarrjen e tyre Presidenti i Republikes se Shqiperise z.Bujar Nishani si dhe shume personalitete te Larta Shteterore. Ceremonia vijoi me fjalen pershedetese nga Kryetari i Bashkise z.Perparim Shametaj,Presidentit z.Bujar Nishani ,historianet, Veteranet, si dhe Shoqata[Lexo me Teper…]

September 26, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto

June 7, 2016 0 comments Video & Foto
Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi,thellimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen. Dobia e ketij investimi eshte mospermbytja e shume banesave,tokave bujqesore,bizneseve,rruges kryesore. Tashme ky investim i ka dhene efektet e tij,e shprehur kjo edhe nga banoret e zones. Kjo,fale angazhimit dhe perkushtimit te kryetarit te bashkise z.Perparim Shametaj.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto