Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli,Projekt Buxheti Date 22.12.2017

Buxheti per vitin 2018 pdf vendime keshilli

February 21, 2018 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim Keshilli 06.12.2017 Paketa Fiskale

Vendime Keshilli date 06.122017 Vendim Keshilli per miratimin e buxheti afatmesem Vendim Keshilli Paketa Fiskale

December 30, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli Date 02.10.2017

Vendime Keshilli Date 02.10.2017  

October 13, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim keshilli dt 26.7.2017 dhe projekt buxheti viti 2017

Vendim keshilli dt 26.7.2017 dhe projekt buxheti viti 2017

August 10, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.5.2017

VENDIM KESHILLI 26.5.2017

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI DT 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE MARS

VENDIM KESHILLI DT 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE MARS

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.52017 MAJ

VENDIM KESHILLI 26.52017 MAJ

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE SHKURT

VENDIM KESHILLI 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE SHKURT

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE PRILL

VENDIM KESHILLI 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE PRILL

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim Nr 23 27 / 06 / 2016

Vendim Nr 23  27 / 06 / 2016

April 18, 2017 0 comments Vendimet e keshillit