Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli 16.04.2018

Vendim Keshilli 16.04.2018

June 8, 2018 0 comments Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli 26.03.2018

Vendime Keshilli data 26.03.2018

April 23, 2018 0 comments Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli 27.02.2018

Vendime Keshilli D 27.02.2018 (2) Vendime Keshilli D 27.02.2018

March 28, 2018 0 comments Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli,Projekt Buxheti Date 22.12.2017

Buxheti per vitin 2018 pdf vendime keshilli

February 21, 2018 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim Keshilli 06.12.2017 Paketa Fiskale

Vendime Keshilli date 06.122017 Vendim Keshilli per miratimin e buxheti afatmesem Vendim Keshilli Paketa Fiskale

December 30, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendime Keshilli Date 02.10.2017

Vendime Keshilli Date 02.10.2017  

October 13, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim keshilli dt 26.7.2017 dhe projekt buxheti viti 2017

Vendim keshilli dt 26.7.2017 dhe projekt buxheti viti 2017

August 10, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.5.2017

VENDIM KESHILLI 26.5.2017

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI DT 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE MARS

VENDIM KESHILLI DT 26.5.2017 PER NDIHMEN EKONOMIKE MARS

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

VENDIM KESHILLI 26.52017 MAJ

VENDIM KESHILLI 26.52017 MAJ

June 3, 2017 0 comments Vendimet e keshillit