Njoftime

Takim Kosultativ per projekt buxhetin afatmesem

Takim Kosultativ per projekt buxhetin afatmesem

April 18, 2018 0 comments Njoftime
Njoftim Konsultativ per Projekt buxhetin afatmesem 2019-2021

Njoftim Konsultativ per Projekt buxhetin afatmesem 2019-2021

April 18, 2018 0 comments Njoftime, Shpallje

Lajmerim Degjes me publikun per projektbuxhetin e vitit 2018

NJOFTIMhttp://bashkiaselenice.org/lajmerim-degjes-…NJOFTIMtin-e-vitit-2018/

December 14, 2017 0 comments Njoftime, Shpallje

NJOFTIM PER VENDOSJEN E BARRES SIGURUESE DHE HIPOTEKORE

November 20, 2017 0 comments Njoftime

NJOFTIM PER VENDOSJEN E BARRES SIGURUESE DHE HIPOTEKORE

November 20, 2017 0 comments Njoftime

HEQJA E BARRES SIGURUESE DHE HIPOTEKORE:Subjekti Lek Bezhani

November 20, 2017 0 comments Njoftime

Lajmerim degjes publike

degjese publike paketa fiskale 2018

November 20, 2017 0 comments Njoftime, Shpallje
HEQJA E BARRES SIGURUESE PER KETO DY KOMPANI

HEQJA E BARRES SIGURUESE PER KETO DY KOMPANI

November 16, 2016 0 comments Njoftime
NJOFTIM I PERGJITHSHEM PER VENDOSJEN E BARRES SE SIGURUSE DHE HIPOTEKORE

NJOFTIM I PERGJITHSHEM PER VENDOSJEN E BARRES SE SIGURUSE DHE HIPOTEKORE

NJOFTIM I PERGJITHSHEM PER VENDOSJEN E BARRES SE SIGURUSE DHE HIPOTEKORE Nga Drejtorie e Taksave Vendore Bashkia SELENICE

October 6, 2016 0 comments Njoftime