Investime

Zgjerim i rrugës Selenicë-Treblovë.

Zgjerim i rrugës Selenicë-Treblovë.

Zgjerim i rrugës Selenicë-Treblovë.

July 12, 2017 0 comments Investime
Është drejtë përfundimit rruga Treblovë-Peshkëpi,loti i parë.

Është drejtë përfundimit rruga Treblovë-Peshkëpi,loti i parë.

July 12, 2017 0 comments Investime
Rehabilitim i rrugeve te fshatit Kote

Rehabilitim i rrugeve te fshatit Kote

Reahbiltimi i rrugeve te fshatit Kote Njesia administrative Kote

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove

Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove

Projekti i Aksit Rrugor : Vezhdanisht – Treblove Njesia Administrative Armen,Njesia Administrative Vllahine. Sot Bashkia Selenice , nen kujdesin e Z.Perparim Shametaj, ka qene prezente ne mbarevajtjen e projektit , te rruges Vezhdanisht – Treblove tashme e zgjeruar deri ne 5 m . Kjo rruge ka qene gjithashtu nder premtimet kryesore te fushates se vitit 2015 te Kryetarit per banoret[Lexo me Teper…]

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice

Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice

Vazhdojne punimet ne aksin Gernec-Amonice !! Njesia Administrative Vllahine Kane avancuar gjate dy diteve te fundit punimet edhe ne kete aks rrugor qe permirson lidhjen edhe me fshatin Gorisht. Punimet kane per qellim rehabilitimin dhe mirembajtjen e karrexhates me shtese cakulli. Ne krye te punimeve ka asistuar dhe ndihmuar Drejtoria e Sherbimeve Publike te Bashkise Selenice.

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine.

Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine.

Rehabilitim i Rruges Amonice-Vllahine, Njesia Adiministrative Vllahine. Sot me date 20.05. 2017 , Bashkia Selenice, edhe pse ne dite pushimi, vazhdon sherbesen per komunitetin, duke asistuar ne nderhyrjen dhe permiresimin e kushteve infrastrukturore rrugore dhe kanaleve kullues pergjate karrexhates , per banoret e saj ne territorin e Bashkise Selenice , perkatisisht ne aksin rrugor Amonice – Vllahine. Ne kete rehabilitim[Lexo me Teper…]

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto

Fshati Ondric – Lagjja Fengje – Njesia Administrative Vllahine

Se fundmi eshte kryer nderhyrja ne kete zone, per mirembajtjen, zgjerimin dhe berjen e veprave te artit. Kjo nderhyrje eshte ndermarre nen kujdesin e Bashkise Selenice.

June 3, 2017 0 comments Investime, Video & Foto
Pastrimi i kanaleve kullues dhe vadites Njesia Administrative Armen.

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vadites Njesia Administrative Armen.

Bashkia Selenice qe prej muajt Mars, ka nisur fushaten e pastrimit dhe zhbllokimit te te gjitha kanaleve kullues dhe vadites ne te gjithe territorin e Bashkise. Momentalisht po punohet me ritme te shpejta ne Njesine Administrative Armen, perkatesisht ne fshatrat : LUBONJE, PICAR, ARMEN , MESARAK , BISHTI I MALIT. Pas perfundimit te kesaj Njesie do te vazhdohet projekti i[Lexo me Teper…]

April 20, 2017 0 comments Investime
Ndërtimi i linjës së ujësjellësit Selenicë

Ndërtimi i linjës së ujësjellësit Selenicë

Punimet për ndërtimin e linjës së ujësjellësit të Selenicës janë duke përfunduar. Shumë shpejtë banorët do të kenë ujë të pijshëm nëpër shtëpitë e tyre,i cili ka munguar prej tre vitesh. Ky investim ka qenë një premtim i z.Përparim Shametaj dhe shumë shpejt do të jetë një realitet i prekshëm per banorët e Selenicës.

April 20, 2017 0 comments Investime
Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë

Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë

Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë,Njësia Administrative Sevaster.

April 20, 2017 0 comments Investime