Aktivitete

Sot 5 Maji

Sot 5 Maji

Sot 5 Maji. Edhe në Bashkinë Selenicë si në c’do Bashki të Republikës së Shqipërisë u kremtua 5 Maji nën kujdesin e kryetarit të Bashkisë dhe Shoqatës së Veteranëve.U bënë homazhe pranë Lapidarëve dhe u vendosën kurora me lule në emër të Bashkisë,Shoqatës dhe familjarëve të të rënëve.Administrata e Bashkisë u nda sipas Njësive Administrative për të qenë kudo e[Lexo me Teper…]

June 3, 2017 0 comments Aktivitete
Takim me Edukatoret e Kopshteve

Takim me Edukatoret e Kopshteve

Takim pune me edukatoret e kopshteve të Bashkisë Selenicë organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës,Bashkia Selenicë.

April 20, 2017 0 comments Aktivitete
7 MARSI

7 MARSI

Atmosferë festive në shkollën 9-vjeçare ”Todi Koçeli” me rastin e festës së 7 Marsit. Organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kultures Bashkia Selenice dhe Drejtoria e Shkollës ”Todi Koçeli”

April 20, 2017 0 comments Aktivitete
Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

Ngritja flamurit në qytetin e Selenicës

December 21, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj

105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj

Bashkia Selenice ne bashkepunim me Shoqaten ATDHETARE-KULTURORE ”DRASHOVICA” organizuan aktivitetin Perkujtimor-Festiv me rastin e 105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj. Nderuan me pjesemarrjen e tyre Presidenti i Republikes se Shqiperise z.Bujar Nishani si dhe shume personalitete te Larta Shteterore. Ceremonia vijoi me fjalen pershedetese nga Kryetari i Bashkise z.Perparim Shametaj,Presidentit z.Bujar Nishani ,historianet, Veteranet, si dhe Shoqata[Lexo me Teper…]

September 26, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Dita Nderkombetare Pa Makina

Dita Nderkombetare Pa Makina

22 Shtator Dita Nderkombetare Pa Makina. Synon sensibilizimin e njerezve qe te shmangin te pakten per nje dite perdorimin e makinave dhe mjeteve motorrike ne pergjithesi si dhe mbrojtjen e mjedisit i cili eshte faktori kryesor.

September 26, 2016 0 comments Aktivitete
Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi,thellimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen. Dobia e ketij investimi eshte mospermbytja e shume banesave,tokave bujqesore,bizneseve,rruges kryesore. Tashme ky investim i ka dhene efektet e tij,e shprehur kjo edhe nga banoret e zones. Kjo,fale angazhimit dhe perkushtimit te kryetarit te bashkise z.Perparim Shametaj.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave me tubino te cilat lidhin dy lagje te ndryshme me rrugen kryesore ne fshatin Treblove.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen,thellimi dhe ndertimi i argjinaturave mbrojtese ndaj permbytjeve.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i argjinaturave mbrojtese dhe rrugeve ne fshatin Dushkarak,njesia adm Sevaster

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto