Arkiva

June 7, 2016 0 comments Video & Foto
Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen.

Pastrimi,thellimi dhe betonizimi i argjinatures mbrojtese i perroit ne hyrje te fshatit Armen. Dobia e ketij investimi eshte mospermbytja e shume banesave,tokave bujqesore,bizneseve,rruges kryesore. Tashme ky investim i ka dhene efektet e tij,e shprehur kjo edhe nga banoret e zones. Kjo,fale angazhimit dhe perkushtimit te kryetarit te bashkise z.Perparim Shametaj.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave ne fshatin Treblove.

Rregullimet e dy urave me tubino te cilat lidhin dy lagje te ndryshme me rrugen kryesore ne fshatin Treblove.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen ndaj permbytjeve.

Nderhyrja ne perroin e Otimes Armen,thellimi dhe ndertimi i argjinaturave mbrojtese ndaj permbytjeve.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i rrugeve ne fshatin Dushkarak

Rregullimi i argjinaturave mbrojtese dhe rrugeve ne fshatin Dushkarak,njesia adm Sevaster

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
5 Maji – Dita e Deshmoreve

5 Maji – Dita e Deshmoreve

5 Maji – Dita e Deshmoreve,sikurse ndodh ne mbare kombin Shqiptar ne nder dhe respekt te te gjithe atyre qe dhane jeten per lirine e atdheut. Nen perkujdesin e Kryetarit te Bashkise,Keshillit te Bashkise,Shoqates se Veteraneve moren pjese te aferm,familjare te veteraneve dhe qytetare te qytetit te Selenices. Kryetari i Bashkise Selenice ne fjalimin e tij vleresoi vepren e lavdishme[Lexo me Teper…]

June 5, 2016 0 comments Aktivitete, Video & Foto
RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES 9-VJEÇARE “DESHMORET E PESHKEPISE”

RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES 9-VJEÇARE “DESHMORET E PESHKEPISE”

Ne kete event moren pjese Kryetari I Qarkut,Bashkia Selenice,komuniteti prinder,nxenes,mesues. Drejtoria e Arsimit nuk mundi te nderonte me pjesemarrje ne kete 100 vjetor “per shkak te distances se madhe prej 11 km Vlore-Peshkepi” U vleresuan ish mesues dhe ish nxenes te kesaj shkolle. Eventi pasoi nga disa aktivitete kulturoro-artistike te organizuar nga nxenes dhe mesues te kesaj shkolle.

June 5, 2016 0 comments Aktivitete
foto2

foto2

May 29, 2016 0 comments Video & Foto
Foto

Foto

May 29, 2016 0 comments Video & Foto
Selenice

Selenice

May 29, 2016 0 comments Video & Foto