Arkiva

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vadites Njesia Administrative Armen.

Pastrimi i kanaleve kullues dhe vadites Njesia Administrative Armen.

Bashkia Selenice qe prej muajt Mars, ka nisur fushaten e pastrimit dhe zhbllokimit te te gjitha kanaleve kullues dhe vadites ne te gjithe territorin e Bashkise. Momentalisht po punohet me ritme te shpejta ne Njesine Administrative Armen, perkatesisht ne fshatrat : LUBONJE, PICAR, ARMEN , MESARAK , BISHTI I MALIT. Pas perfundimit te kesaj Njesie do te vazhdohet projekti i[Lexo me Teper…]

April 20, 2017 0 comments Investime
Ndërtimi i linjës së ujësjellësit Selenicë

Ndërtimi i linjës së ujësjellësit Selenicë

Punimet për ndërtimin e linjës së ujësjellësit të Selenicës janë duke përfunduar. Shumë shpejtë banorët do të kenë ujë të pijshëm nëpër shtëpitë e tyre,i cili ka munguar prej tre vitesh. Ky investim ka qenë një premtim i z.Përparim Shametaj dhe shumë shpejt do të jetë një realitet i prekshëm per banorët e Selenicës.

April 20, 2017 0 comments Investime
Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë

Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë

Inagurimi i rrjetit të ujesjellesit ne fshatin Amonicë,Njësia Administrative Sevaster.

April 20, 2017 0 comments Investime
Takim me Edukatoret e Kopshteve

Takim me Edukatoret e Kopshteve

Takim pune me edukatoret e kopshteve të Bashkisë Selenicë organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës,Bashkia Selenicë.

April 20, 2017 0 comments Aktivitete
7 MARSI

7 MARSI

Atmosferë festive në shkollën 9-vjeçare ”Todi Koçeli” me rastin e festës së 7 Marsit. Organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kultures Bashkia Selenice dhe Drejtoria e Shkollës ”Todi Koçeli”

April 20, 2017 0 comments Aktivitete
Rehabilitimi i qëndrës së fshatit Brataj

Rehabilitimi i qëndrës së fshatit Brataj

Investitor Bashkia Selenice Projektues Ark.Arben Golemi. Perfundimi i punimeve Prill 2017.  

April 20, 2017 0 comments Investime

Informacion mbi Prokurimet Publike te kryera nga Bashkia Selenicë.

Informacion mbi Prokurimet Publike te kryera nga Bashkia Selenicë. 1- Objekti : “Blerje Projekti zyrat e Bashkise Selenice” Procedure e hapur, Maj 2016 Fondi limit: 2.333.240 leke ,pa T.v.sh Fituesi : Ndertuesi 2.300.100 leke. 2- Objekti : “Rehabilitimi i sistemit ujites dhe pompat Shkoze” Procedure e hapur, Qershor 2016 Fondi limit : 10.445.645 leke pa T.vsh Fituesi : ANBI 9.873.646[Lexo me Teper…]

April 18, 2017 0 comments Programi Transparences

Bursa 2016

Bursa 2016

April 18, 2017 0 comments Programi Transparences

Vendim Nr 23 27 / 06 / 2016

Vendim Nr 23  27 / 06 / 2016

April 18, 2017 0 comments Vendimet e keshillit

Vendim Nr 16 27 / 05 / 2016

Vendim Nr 16 27 / 05 / 2016

April 18, 2017 0 comments Vendimet e keshillit