Atmosferë festive në shkollën 9-vjeçare ”Todi Koçeli” me rastin e festës së 7 Marsit.
Organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kultures Bashkia Selenice dhe Drejtoria e Shkollës ”Todi Koçeli”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*