Bashkia Selenice ne bashkepunim me Shoqaten ATDHETARE-KULTURORE ”DRASHOVICA” organizuan aktivitetin Perkujtimor-Festiv me rastin e 105-vjetorit te Kuvendit te Drashovices dhe Epopeve te saj.
Nderuan me pjesemarrjen e tyre Presidenti i Republikes se Shqiperise z.Bujar Nishani si dhe shume personalitete te Larta Shteterore.
Ceremonia vijoi me fjalen pershedetese nga Kryetari i Bashkise z.Perparim Shametaj,Presidentit z.Bujar Nishani ,historianet, Veteranet, si dhe Shoqata A.K ”Drashovica”.
U nderua nga Presidenti i Republikes z.Bujar Nishani fshati Drashovice duke i dhene titullin e larte “Nder i Kombit”.
Performuan mbi 25 grupe te Polifonise Labe ne nder te 105 vjetorit te Kuvendit te Drashovices.

14258093_1738920489692806_6037210293712048948_o 14258095_1738920479692807_6510655126641389236_o-copy 14258095_1738920479692807_6510655126641389236_o 14258145_1738920889692766_6426319514547160985_o-copy 14258145_1738920889692766_6426319514547160985_o 14258186_1738920789692776_9165399635440506627_o-copy 14258186_1738920789692776_9165399635440506627_o 14264878_1738921019692753_3796916969524480346_n-copy 14264878_1738921019692753_3796916969524480346_n 14305225_1738920349692820_1177976968588813027_o-copy 14305225_1738920349692820_1177976968588813027_o-copy1 14305225_1738920349692820_1177976968588813027_o 14305483_1738920353026153_93804907136931386_o-copy 14305483_1738920353026153_93804907136931386_o 14310381_1738920159692839_3181281159435816575_o-copy 14310381_1738920159692839_3181281159435816575_o-1-copy 14310381_1738920159692839_3181281159435816575_o-1 14310381_1738920159692839_3181281159435816575_o 14310451_1738919973026191_1448512765787469919_o-copy 14310451_1738919973026191_1448512765787469919_o 14316890_1738934266358095_8507814026487587784_n-copy 14316890_1738934266358095_8507814026487587784_n 14324123_1738920603026128_4649830299134360784_o-copy 14324123_1738920603026128_4649830299134360784_o 14324387_1738919963026192_853408331349217881_o-copy 14324387_1738919963026192_853408331349217881_o-1-copy 14324387_1738919963026192_853408331349217881_o-1 14324387_1738919963026192_853408331349217881_o 14324601_1738920856359436_7244800922130389824_o-copy 14324601_1738920856359436_7244800922130389824_o 14352422_1738920146359507_4012207345913221263_o-copy 14352422_1738920146359507_4012207345913221263_o 14355613_1738921126359409_3718594755179919900_n-copy 14355613_1738921126359409_3718594755179919900_n 14358983_1738921069692748_4607347266402245828_n-copy 14358983_1738921069692748_4607347266402245828_n 14359088_1738934746358047_5320075792822670169_n-copy 14361389_1738920143026174_1253399511985133168_o-1 14361389_1738920143026174_1253399511985133168_o 14362595_1738920333026155_4943282851492992025_o-copy 14362595_1738920333026155_4943282851492992025_o-1-copy 14362595_1738920333026155_4943282851492992025_o-1 14258093_1738920489692806_6037210293712048948_o-copy

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*